Hiteles Tanúsítvány

2013.04.04. 20:51

Van, aki már érti e fogalmat, van, aki csak majd...aztán majd jönnek a sorban azok is, akik a tárgyi feltételeit teremtik meg?!

Mert, hogy egy Tanúsítvány mitől lesz hiteles? Attól, hogy szerzője hitelt érdemlően a nevére vette: ezek a megállapítások, számértékek, minősítés mind-mind őtőle származnak, hamisításnak, csalásnak nincs lehetősége! Ez volt! Új szelek fújnak,

2013 Január 1-től egy Tanúsítvány attól, és kizárólag attól lehet hiteles, ha azon szerepel egy központi nyilvántartás által kiadott kódszám, és magát a tanúsítványt is a központi nyilvántartásból nyomtatja ki a Tanúsító, és ha egyetért vele, még alá is írhatja. (Bár ezek után nem kellene az iratot inkább "Hitelesített Hiteles Tanúsítvány"-nak nevezni?)

Ehelyütt írtam már, hogy egykoron magam is ábrándoztam valami hasonló eljárásról, minden győzködés nélkül tudom nélkülözhetetlenségét, hasznát, ha értelmesen csinálják... De így?!

Ma december 28.-a van, meg nem mondom, hány teljes értékű munkanap van hátra január elsejéig, de

- az e-tanúsítás, mint szolgáltatás még hírként sem szerepel az ügyfélkapu honlapján, nem hogy működne már, legalább demo szinten.

- az e-építés honlapon is csak hivatkozás olvasható a tevékenységre, de az ugyancsak hivatkozott segédlet sehol.

Január 1. éppolyan napja az évnek, mint a többi, sőt... miért ne lehetne egy többmilliós munkám leadási határideje?

Kitől kérhetek kártérítést, kötbért?

A bejegyzés trackback címe:

https://enta.blog.hu/api/trackback/id/tr14985451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása