Helló

Címkék: tűzvédelem construma

2010.04.15. 19:56

Régen jártam errefelé - sajnos, más se kopogtatott be ide...

Nem mentegetem magam, kicsit összejött lesz ez még jobb!

Amit nem hagyhattam szó nélkül: a Construma! Nem vásári beszámolóra készülök, egyetlen rendezvényéről emlékezem meg.

A ROCKWOOL Hungary Kft, mint gyártó, szakmai szövetségekkel összefogva előadás-sorozatot szervezett a tervezői felelősségről. Ez egyetlen napba csak úgy férhetett bele, hogy a témát szűkítették: felelősség a védelem (tűzvédelem) tervezésében. Megszólalt a katasztrófavédelem néhány szakértője, Dr Bánky Tamás, az ÉMI tudományos igazgatója a szabványokról, bevizsgálásról, az EU- és hazai szabványok kapcsolatáról. (Kiemelendő, hogy a vizsgálat, osztályozás egységes az EU-n belül, a követelményrendszerek viszont nemzetenként, saját döntési körben határozandók meg.)

Különféle födémszerkezetek tűzterhelés-vizsgálatáról tartott videofelvételekkel alátámasztott, meggyőző előadást a Gyártó szakmai kapcsolatokért felelős igazgatója, Lestyán Mária, majd többek után, példákon keresztül a tűzvizsgálatról gyűjthettünk új ismereteket .

A bejegyzés trackback címe:

https://enta.blog.hu/api/trackback/id/tr681924527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása