Reklám

2010.11.07. 15:19

 

Reklám, méghozzá ingyen!
 
Aki kapirgált már e sorok között, tudja, hogy sok mindent talál, csak reklámot nem! Nem nevesítek senkit, akikkel eredményesen, vagy kevésbé sikeresen dolgoztam együtt, a jó, vagy nem annyira kívánatos anyag- és készülékgyártókat, tisztességes, vagy kétséges kereskedőket! Sőt, ezt a blogot is inkognitóban írom, hogy ne érjen vád, magamat reklámozom. Szerepelek kamarai névjegyzékben, különböző szakmai szervezetek ajánló listáján, és számítok a megbízóim, munkatársaim által, élőszóban terjesztett reklámra is. Legyen elég!
Most kivételt teszek!
Akit érdekel az épületenergetika, a tanúsítás, a lehetőségek, általános ismereteket szeretne gyűjteni a kérdésben –természetesen az én bejegyzéseim elolvasása után-, keresse a
www.lakcímke.hu
internetes oldalt! (ott is megtalál a szakértők között!)
Számos hasznos információn túl tipikus épületek konkrét elemzését, tanúsítványát is megtalálja. Pár anyag elolvasása után képet alkothat saját háza, lakása energetikai problémáiról, mit kérdezzen, mire figyeljen.
Az esettanulmányokat, tanúsítványokat kiváló kollégák készítették, öröm olvasni, hogy hasonlóan gondolkodunk a veszélyekről, megoldásokról.
Természetesen, ahány ház, annyi szokás –akarom mondani, annyi különböző műszaki állapot-, és egy kiválasztott épületen nem lehet minden elképzelhető veszélyt bemutatni. Ezzel magyarázható, hogy egyes részletekben eltérőek a tapasztalataink, eltérőek a súlypontok, és a megoldásra tett javaslatok.
-         a saját munkáimnál gyakran találkoztam borzalmas kialakítású lábazatokkal. Az általuk keltett hőhíd általában költségesen és nehezen
küszöbölhető ki, de jelentős javulást hoz közérzetben, páralecsapódásban (penészképződés veszélye!) és energiafogyasztásban.  
-         több munkában is találkoztam azzal, hogy páravezetési szempontok miatt a szakértő rostanyagú hőszigetelést javasolt. Bárcsak a „Való Világban” is ilyen gondossággal, odafigyeléssel találkoznék!
-         Az átfogó, általános tájékozódást szolgáló leírások rövidsége okolható, hogy nem eléggé emelik ki: ha valahonnan levegőt akarunk elszívni, annak megfelelő pótlásáról is gondoskodni kell!
Összefoglalva: minden érdeklődőnek jó szívvel ajánlom a lakcímkét!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://enta.blog.hu/api/trackback/id/tr742430635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása