Jaj de jó nekünk...

2011.10.22. 15:43

...hogy már megint pályázhatunk!

Úgy élvezzük, már csak a játék öröméért is, -mi másért lehetne-!

Az előző családi házas energetikai pályázatról nem nagyon írtam, jobb ez így...

A mostaniról is csak azért írok, hogy ne feküdje meg a gyomrom! Régóta hírlett már, hogy készülnek kiírni egy napkollektoros pályázatot, de hogy valójában mit is, az nem volt világos. Mint ahogy nem világos most sem! Csak az a baj, hogy ma október 22-e van, a benyújtás pedig 25-én kezdődik -és a korábbi tapasztalatok alapján záródik is!.

A pályázati felhívás október 12-én, illetve 13-án jelent meg (nem az én slendriánságom, hogy nem adom meg pontosan a megjelenés napját!). A felhíváson kívül szükséges segédletek, adatlapok, kitöltési útmutató megjelenésére azóta is várunk! Meddig? Remélem, legkésőbb a zárás után megismerhetjük.

A bizonytalan helyzet ellenére megjelentek a "pályázatírók", akik jó pénzért túlteszik magukat azon, hogy indul az "út az ismeretlenbe", nem tudják, hová is kell megérkezni, de vállalják az akció sikerét!

Csak óvatosan!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enta.blog.hu/api/trackback/id/tr343322067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása